Dania Gotowe

Bigos wiejski [900 g]

Aromatyczny, domowy - połączone mięso z kiełbasą, pyszną kapustą kiszoną i słodką smakuje wyborowo.

Bogracz [900 g]

To węgierska zupa gulaszowa z mięsem wieprzowym, makaronem małe muszelki, papryką i przyprawami - jest gęsta co sprawia, że jest syta. Powinien być podawany na ostro.

Fasolka po bretońsku [900 g]

Przyrządzone domowym sposobem, tradycyjne, polskie, swojskie potrawy, które powinny być ostre dlatego doprawmy je majerankiem, pieprzem, papryką, a będą smakowały wybornie.

Flaczki wołowe [900 g]

Przyrządzone domowym sposobem, tradycyjne, polskie, swojskie potrawy, które powinny być ostre dlatego doprawmy je majerankiem, pieprzem, papryką, a będą smakowały wybornie.

Gołąbki [600 g]

Wyśmienicie smakują podsmażane na maśle klarowanym na patelni na małym ogniu lub zalane sosem w naczyniu żaroodpornym i podgrzewane w piekarniku.

Gołąbki [900 g]

Wyśmienicie smakują podsmażane na maśle klarowanym na patelni na małym ogniu lub zalane sosem w naczyniu żaroodpornym i podgrzewane w piekarniku.

Grochówka wojskowa [900 g]

Przyrządzone domowym sposobem, tradycyjne, polskie, swojskie potrawy, które powinny być ostre dlatego doprawmy je majerankiem, pieprzem, papryką, a będą smakowały wybornie.

Zupa po węgiersku [900 g]

Na chłodne wieczory nie ma nic lepszego jak gorąca, pikantna zupa gulaszowa po węgiersku.
Copyright 2014 - 2015 - Pansamochodzikice.pl
NamIT - Strony Internetowe, Systemy Informatyczne